defibrillator dirr!

Samtidigt som vi närmar oss studenten tätnar intrigerna. Det här med UF-företag kommer att slita klassen i sönder och när vi väl står där på sturup i väntan på planet till Mallorca kommer det inte finnas så mycket vänskap kvar. Senast i fredags var det ooops UF tur (hur många o ska det vara egentligen?). Det verkade som att bruz inte gjort vad hon skulle och det uppskattades inte av resten av gruppen, ett gräl av dokusåpaklass utspelades. Fredagarna bjuder nästan alltid på något roligt gräl och tänk er om man istället gjort om UF till en dokusåpa, vilken lysande idé det borde vara. Tänk er "BIg brother UF". Så säljer man massa dvd-skivor med otroligt roligt gräl på! Det har ju fungerat förr, varför skulle det inte göra det nu? Lysande affärsidé tycker jag, nästan i klass med frame designers UF. 

 

Annars är det 60 dagar kvar till Magaluf om man ska följa Philips räkning och sen ä det studenten, sen är det slut. Klassen kommer splittras och jag sen börjar allvaret. Ångest? Ja! 

 

morgon är det Internationell ekonomi en lektion som ofast brukar bjuda på roliga ögonblick! För en tid sedan sa bengt till Emil: "En sak till Emil, vuxna pojkar bär inte rosa t-shirt". 

 

Det tyckte klassen var väldans roligt! Alltså detta var ju egentligen väldigt längesen och man glömmer lätt att roliga ögonblick!

Så nu lever bloggen igen! Förhoppningsvis kommer det komma några fler inlägg fram till studenten! 

// Anton

 

 

 

 

De flesta var bruz på skämtfotot.

De flesta var "utklädda" till bruz på klassfotot. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0